Helyi közélet

2013.01.11. 13:38

Vadorzók loptak fát Borsodban

Miskolc, 2013. január 11., péntek (MTI) - Harminc köbméternyi fát lopott el három boldogkőújfalui lakos egy közeli erdőből, a házkutatáskor a rendőrök vadállatok trófeáit is megtalálták náluk - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t pénteken.

Miskolc, 2013. január 11., péntek (MTI) - Harminc köbméternyi fát lopott el három boldogkőújfalui lakos egy közeli erdőből, a házkutatáskor a rendőrök vadállatok trófeáit is megtalálták náluk - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t pénteken.Egyedné Novodonszki Éva elmondta: egy erdőtulajdonos lopás miatt tett feljelentést, mert Boldogkőújfalu külterületén lévő erdőjéből ismeretlenek kivágtak és elvittek mintegy harminc köbméter bükk- és tölgyfát.

A tolvajokat elfogták, az ellopott fa egy részét megtalálták, a házkutatáskor pedig állattrófeákat és vadak elejtésére szolgáló eszközöket találtak.

A rendőrség lopás és állatkínzás vétségének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ellenük.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában