Helyi közélet

2013.01.26. 20:30

Vadászbaleset Sályban

Sály - Megsérült egy hajtó egy vadászat során szombaton délután három óra közelében, Sály határában. A férfit - állapotának stabilizálása után - kórházba szállították.

Sály - Megsérült egy hajtó egy vadászat során szombaton délután három óra közelében, Sály határában. A férfit - állapotának stabilizálása után - kórházba szállították.Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese kérdésünkre megerősítette a vadászbaleset hírét, de a sérült állapotáról és a baleset körülményeiről egyelőre nem tudott nyilatkozni.

A Hajdú-Bihar megyében is történt egy vadászbaleset szombaton délután, egy férfi Vámospércs közelében sérült meg vadásztársa fegyverétől. Az adatgyűjtés és a helyszíni szemle alapján a rendőrség megállapította, hogy a nap során több személy, közösen, engedéllyel vadászott, amikor az egyik vadász eltalálta vadásztársát, akit életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba. Az ügyben az eljárást - csakúgy, mint a sályi esetben - foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt indította meg a rendőrség.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában