Helyi közélet

2013.01.08. 15:58

Szakértői telefon - Témánk lesz: a halláskárosodás

Miskolc - Az egészen kis zavar még meglehet, föl sem tűnik, de a súlyosabb esetek már a környezettel való kapcsolattartásban is zavarnak. Ha orvoshoz fordulunk, kiderülhet, hogy csak a fülzsír halmozódott fel, de meghúzódhat a háttérben gyulladás is. Létezik olyan fülbetegség, amely műtéttel orvosoható, más esetben csak a hallókészülék jöhet szóba. Milyen tünetek mire utalnak? Mitől zúg vagy cseng a fül? Mi írható a környezeti zajártalom számlájára, s miként védekezhetünk ellene?

Miskolc - Az egészen kis zavar még meglehet, föl sem tűnik, de a súlyosabb esetek már a környezettel való kapcsolattartásban is zavarnak. Ha orvoshoz fordulunk, kiderülhet, hogy csak a fülzsír halmozódott fel, de meghúzódhat a háttérben gyulladás is. Létezik olyan fülbetegség, amely műtéttel orvosoható, más esetben csak a hallókészülék jöhet szóba. Milyen tünetek mire utalnak? Mitől zúg vagy cseng a fül? Mi írható a környezeti zajártalom számlájára, s miként védekezhetünk ellene?Pénteken délelőtt 10 és 11 óra között elsősorban a halláskárosodással kapcsolatos kérdésekre válaszol dr. Takács Ilona fül-orr-gégész főorvos (B.-A.-Z. Megyei Kórház) 46/501-261-es számon. Kérdéseiket előtte e-mailben is elküldhetik a [email protected] címre.

ÉM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában