Helyi közélet

2013.01.11. 19:14

Romaközpont ellen gyűjt aláírásokat a helyi Jobbik

Miskolc - A Fidesz nem romaközpontot, hanem rendet és munkahelyeket ígért Miskolcnak, a Jobbik szerint a lakosságnak kell kimondania a döntő szót, megépüljön-e Miskolcon a Világsátor elnevezésű roma kulturális központ - hangzott el a párt pénteki sajtótájékoztatóján.

Miskolc - A Fidesz nem romaközpontot, hanem rendet és munkahelyeket ígért Miskolcnak, a Jobbik szerint a lakosságnak kell kimondania a döntő szót, megépüljön-e Miskolcon a Világsátor elnevezésű roma kulturális központ - hangzott el a párt pénteki sajtótájékoztatóján.Egyed Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője felháborítónak nevezte, hogy a miskolci városvezetés a lakosság tájékoztatása és megkérdezése nélkül, szinte titokban döntött arról, hogy romaközpontot épít Tapolca kapujába.

Mint mondta, a Jobbik fontosnak tartja, hogy a polgárok ne csak a választások alkalmával mondhassanak véleményt, hanem megtehessék ezt akkor is, amikor az életüket alapvetően meghatározó kérdésekről van szó, ezért a párt felvállalja, hogy összegyűjti a törvény által előírt 30 nap alatt a város által elvárt 35 ezer aláírást. Ehhez várják minden miskolci lokálpatrióta támogatását.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában