Helyi közélet

2013.01.28. 15:00

Öt órán belül visszakapta az ellopott fűrészt a sértett!

Csobád, Encs - A bejelentést követően a rendőrség néhány óra leforgása alatt felderített egy bűncselekményt Csobádon és az ellopott fűrészt is visszakapta tulajdonosa.

Csobád, Encs - A bejelentést követően a rendőrség néhány óra leforgása alatt felderített egy bűncselekményt Csobádon és az ellopott fűrészt is visszakapta tulajdonosa.Az Encsi Rendőrkapitányságra tett bejelentés szerint egy csobádi családi ház kamrájából a napokban elloptak egy motoros fűrészt. A nyomozók a helyi körzeti megbízottal együttműködve pár órán belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két helyi férfit. A házkutatás során a rendőrök lefoglalták az eltulajdonított fűrészt, amit a jogos tulajdonos öt órán belül vissza is kapott.

Az Encsi Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást a két csobádi férfival szemben.

Vas az ágy alatt

Az elmúlt napokban egy másik sikeres felderítést is elkönyvelhetett az Encsi Rendőrkapitányság. A rendőrségre érkezett lakossági bejelentés szerint a vilmányi sportpályán lévő padot, vagyis annak vasszerkezetét elbontották. A helyszínre kiérkező rendőrök miután elkönyvelték a lopás tényét, megkezdték az adat- és információgyűjtést. Ennek eredményeként hamar nyomára akadtak annak a két helyi férfinak, akik megalapozottan gyanúsíthatóak a lopással. A házkutatás során az eltulajdonított vasszerkezet az egyik tolvaj ágya alól került elő.

Az Encsi Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást a két vilmányi férfival szemben.

- Az Encsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában