Helyi közélet

2013.01.31. 17:58

Miskolc mire költi a két milliárdot?

Miskolc - Az önkormányzatokkal, így Miskolccal is január 30-án írta alá a Belügyminisztérium a 2 milliárd forintos egyedi támogatásról szóló szerződést. Megyénkben Sárospatak és Mád is kapott ilyen támogatást, egyenként 400-400 millió forintot, Mezőkövesd pedig 650 milliót – ezt még december végén jelentette be Tállai András, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára.

Miskolc - Az önkormányzatokkal, így Miskolccal is január 30-án írta alá a Belügyminisztérium a 2 milliárd forintos egyedi támogatásról szóló szerződést. Megyénkben Sárospatak és Mád is kapott ilyen támogatást, egyenként 400-400 millió forintot, Mezőkövesd pedig 650 milliót – ezt még december végén jelentette be Tállai András, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára.A miskolci önkormányzattól szerettük volna megtudni, hogy mire költi ezt a pénzt a város. Január 30-a előtt is érdeklődtünk, azt a választ kaptuk, részletekről csak a megállapodás aláírása után adhatnak tájékoztatást. Az aláírás után is megkérdeztük, de nem kaptunk választ.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában