Helyi közélet

2013.01.12. 17:02

Küldjön hírt: Játékos kiskutya gazdát keres!

Kazincbarcika - Kazincbarcika mellett találtunk egy 2-3 hónapos kutyust, fekete színű, nagyon eleven és játékos. Sajnos csak pár napig tudjuk itthon tartani, minél hamarabb gazdit kellene találnunk neki, ugyanis a saját kutyáink nem akarják Őt elfogadni. Ha megoldható, kérem Önöket, hogy a mellékelt képet és szöveget jelenítsék meg oldalukon, hogy segítsük a kutyus további sorsát.

Kazincbarcika - Kazincbarcika mellett találtunk egy 2-3 hónapos kutyust, fekete színű, nagyon eleven és játékos. Sajnos csak pár napig tudjuk itthon tartani, minél hamarabb gazdit kellene találnunk neki, ugyanis a saját kutyáink nem akarják Őt elfogadni. Ha megoldható, kérem Önöket, hogy a mellékelt képet és szöveget jelenítsék meg oldalukon, hogy segítsük a kutyus további sorsát.2013. Január 11.-én Kazincbarcika mellett,egy forgalmas útszakasz közepén 2 kiskutyára lettem figyelmes. A forgalom miatt nem tudtam azonnal megállni, tovább hajtottam, majd a lelkiismeretemre hallgatva azonnal visszafordultam, amint tehettem. Mire vissza értem az egyik kutyus még mindig az út közepén állt és szinte könyörgött hogy végre valaki segítsen rajta. Azonnal lehúzódtam az út szélére, magamhoz hívtam ,természetesen azon nyomban hozzám futott. Be tettem az autóba és keresni kezdtem a másik csöppséget. Őt sajnos nem találtam meg, de véleményem szerint egy arra járó jó lelkű embertársunk segített rajta. A kutyus lábai jegesre voltak fagyva, kis csontjai tapinthatóak voltak. Amint hazaértünk , enni - innivalót kapott és egy jó meleg fürdőt. Nagyon játékos kisfiú és rettentő gyorsan tanul.

Szerető gazdit keresünk neki!!! A kutyus jelenleg Szendrő településen található.

Érdeklődni: Spisák Róbert (0670-334-63-16) és privátban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában