Helyi közélet

2013.01.22. 10:56

Győzött a gyorsaság Mezőkövesden

Mezőkövesd - Mezőkövesd belterületén a napokban a délutáni órákban egy gyermekkorú fiú haladt a járdán, akit egy fiatalkorú megállított, és veréssel fenyegetve készpénz átadására kényszerített.

Mezőkövesd - Mezőkövesd belterületén a napokban a délutáni órákban egy gyermekkorú fiú haladt a járdán, akit egy fiatalkorú megállított, és veréssel fenyegetve készpénz átadására kényszerített. A sértett a váratlan helyzetben, meglepettségében és ijedtében nem mert segítségért kiáltani a nyílt utcán, így átadta a nála lévő 300 forintot. Otthonába érve a fiú elmondta a történteket édesanyjának, aki rendőri segítséget kérve azonnal értesítette a Mezőkövesdi Rendőrkapitányságot. A rend őrei a forrónyomos intézkedés során a helyszínen adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek az elkövető beazonosítása érdekében. Ennek köszönhetően a közelben lévő buszállomáson igazoltattak egy fiút, akit előállítását követően a sértett egyértelműen felismert.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság nyomozói a 15 éves bogácsi elkövetőt még aznap őrizetbe vették. Vele szemben rablás bűntett elkövetése miatt folytat eljárást a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában