Helyi közélet

2013.01.07. 09:18

Elfogott rudolftelepi garázdák: Rendőrségi hírek Borsodból

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. január 6-án is több esetben történt rendőri intézkedés.

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. január 6-án is több esetben történt rendőri intézkedés.

Az elmúlt huszonnégy órában egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain.

A reggeli órákban, Ózd belterületén egy személygépkocsi vezetője figyelmen kívül hagyta elsőbbségadási kötelezettségét, ezért nekiütközött egy másik járműnek. A balesetben egy a védett útvonalon haladó autó utasa sérült meg könnyebben. Az eset körülményeit az Ózdi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Elfogott rudolftelepi garázdák

A megye rendőri szervei vasárnap többek között illegális fakitermelőket vettek szabálysértési őrizetbe és garázdákat fogtak el. Az adatokat kibontva kiderül, hogy az Edelényi, Mezőkövesdi és Kazincbarcikai Rendőrkapitányság összesen öt illegális fakitermelővel szemben alkalmazott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság garázdaság bűntett miatt indított eljárást négy férfival szemben. A gyanúsítottak az esti órákban Rudolftelepen egy lépcsőházban bántalmazták a sértettet, aki nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

- B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában