Helyi közélet

2013.01.18. 16:18

Egyeztetés a selyemréti bérletesekkel - Kriza Ákos: nincs időkorlát

Miskolc – Kriza Ákos, Miskolc polgármestere egyeztetésre hívta a Selyemréti Strandfürdő bérletváltozásaival kapcsolatban a fürdő törzsvendégeinek képviselőit. Az egyeztetésen eldőlt: a bérletkonstrukció marad, de időkorlát nincs.

Miskolc – Kriza Ákos, Miskolc polgármestere egyeztetésre hívta a Selyemréti Strandfürdő bérletváltozásaival kapcsolatban a fürdő törzsvendégeinek képviselőit. Az egyeztetésen eldőlt: a bérletkonstrukció marad, de időkorlát nincs.- A megbeszélésen sok fontos témát érintettünk. Ami a legfontosabb, hogy egyetértettünk abban, a bérleteket nem kötjük időkorláthoz. Ennek egyszerű oka van: sokan csak napközben, fél- vagy egy órára tudnak lejönni a Selyemrétre úszni a törzsvendégek, régi bérletesek közül. Őket, az időkorlát okozta áremelkedéssel nem foszthatjuk meg az úszás, a mozgás örömétől, a mindennapi sport egészségmegőrző hatásaitól. De megegyeztünk, abban is, hogy a bérletek június 30-ig lesznek érvényesek– mondta a találkozó után Kriza Ákos.

A 90 alkalomra szóló bérlettel rendelkező vendég így ugyanolyan feltételek mellett és ugyanolyan áron jut úszási lehetőséghez, mint tavaly a négyhavi bérlettípussal. Aki viszont kevesebbszer jár úszni, annak nem kell a 90 alkalmas bérletet megvásárolnia, számukra az árban kedvezőbb, 45 alkalmas bérlet megvásárlására nyílik lehetőség, amelynek egy alkalomra vetített ára 350 Ft.

A Miskolci Turisztikai Kft. ügyvezetője is részt vett a megbeszélésen, ahol elhangzott az is, új bérleteket és jegyárakat csak az új fürdőrészek átadása után kívánnak majd bevezetni, de előtte egyeztetni fognak a Selyemréti Strandfürdő törzsvendégeivel. Hiszen a nyári időszakban, főszezonban már 5 medencés, csúszdás, igazi családi élményfürdő várja vendégeit Selyemréten.

A gyógyúszó ill. iskolai csoportokkal a strandfürdő továbbra is szerződésben áll, alkalmanként 350 Ft-ért. A fürdő egyébként a nyitva tartásán túl helyt ad – szervezet keretek között – úszó- és vízilabda edzéseknek is. Az általános és középiskolások az uszoda szolgáltatásait szintén 350 Ft-ért vehetik igénybe, vagyis továbbra is nyitva áll a miskolci „vízi” sport előtt a Selyemréti Strandfürdő – mondta Czinkné Sztán Anikó, a Miskolci Turisztika Kft. ügyvezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában