Helyi közélet

2013.01.20. 10:24

Biztonsági intézkedés Sárospatakon

<span style="font-size: 13px;">Sárospatak -&nbsp;A Rendőrség kiemelt figyelmet fordít a hideg, fagyos időszakban az esetlegesen veszélyhelyzetbe sodródott emberek megmentésére. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2013. január 19-én Sárospatakon kellett biztonsági intézkedést alkalmazniuk a járőröknek.

Sárospatak - A Rendőrség kiemelt figyelmet fordít a hideg, fagyos időszakban az esetlegesen veszélyhelyzetbe sodródott emberek megmentésére. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2013. január 19-én Sárospatakon kellett biztonsági intézkedést alkalmazniuk a járőröknek.

Szombat reggel lakossági bejelentés érkezett a Sárospataki Rendőrkapitányságra, miszerint a Bem utcán, az út szélén egy magatehetetlen személy fekszik. A helyszínre érkező járőrök kérdéseire a 45 éves helyi férfi elmondta, hogy az este folyamán egy barátjánál tartózkodott, sokat ivott, ezért képtelen egyedül hazajutni. Azt is elmondta, hogy nem sérült meg, sérelmére bűncselekményt nem követtek el. Ezt követően a rendőrjárőrök a férfit élet, illetve testi épségének védelme érdekében lakására szállították.

Óvó intelem!

A Rendőrség óvó intelemként arra hívja fel a figyelmet, hogy a hidegebb, téli időjárás során fordítsunk nagyobb gondot azon embertársainkra, akik az utcán élik mindennapjaikat, sőt éjszakáikat is ott töltik. Lehetőségeink szerint segítsünk azoknak is „túlélni” a hideg időszakokat, akik szociális, vagy más egyéb személyi körülményeik miatt ezen a téren veszélyeztetettek. A Rendőrség kéri a polgárok segítségét, hogy amennyiben úgy értékelik, hogy kihűlés veszélyeztethet valakit, akkor telefonáljanak az ingyenesen hívható 107-es, 112-es telefonszámokon!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában