Helyi közélet

2013.01.20. 19:25

Az LMP szerint pikáns az MSZP követelése

<span style="font-size: 13px;">Miskolc - A Lehet Más a Politika B-A-Z megyei területi szervezetet megdöbbenéssel vette tudomásul, hogy az MSZP közgyűlési frakcióvezetője újból a román kártya kijátszásával próbálja magára felhívni a figyelmet, olvasható a párt közleményében.

Miskolc - A Lehet Más a Politika B-A-Z megyei területi szervezetet megdöbbenéssel vette tudomásul, hogy az MSZP közgyűlési frakcióvezetője újból a román kártya kijátszásával próbálja magára felhívni a figyelmet, olvasható a párt közleményében. Szerintük különösen pikáns az a követelésük, hogy a városvezetés készítsen listát azokról, aki vagy Erdélyből, vagy a Partiumból érkeztek városunkba, hiszen novemberben pont azok ellen szerveztek tüntetés Miskolcon is, akik magyar állampolgárokról akartak származásuk alapján listát készíteni. Sőt növeli az ügy pikantériáját, hogy az MSZP elnöke éppen a napokban kötött megállapodást az erdélyi magyarságot képviselő szervezettel, az RMDSZ-szel.

Az LMP úgy gondolja, hogy a miskolci MSZP megsértette a hazánkban munkát vállaló, adót fizető, gyermekeiket itt iskolába járató határontúli magyarokat. Az LMP elutasít minden olyan kezdeményezést, amelyben az állampolgárokról készítenek listákat bármilyen megfontolásból. olvasható a közleményben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában