Helyi közélet

2013.01.13. 11:45

Tetten érték a fatolvajt - Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. január 12-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. január 12-én is több esetben történt rendőri intézkedés.A megye rendőri szervei lopás miatt két főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Gönci Rendőrőrs járőrei tetten értek egy 56 éves helyi férfit, amint a település külterületén éppen fát vágott, engedély nélkül. A fatolvajt a rendőrök az Encsi Rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra az egyik helyi nagyáruházból érkezett bejelentés, miszerint ott lopás történt. Egy helyi, 42 éves férfi egy üveg bort rejtett a kabátja alá, majd fizetés nélkül akart az üzletből távozni. A tolvajt a biztonsági őr érte tetten. A kiértesített járőrök az elkövetőt a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

Megyénk útjain 2013. január 12-én nem történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset, anyagi káros ütközés kettő esetben jutott a rendőrség tudomására.

A Rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a télies, havas, fagyos időben az időjárási-, látási- és útviszonyoknak megfelelően, fokozott körültekintéssel vezessék gépjárműveiket!

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában