Helyi közélet

2012.12.07. 11:36

Szavazzon az Álompárra, és nyerjen!

Az Álompár esküvői Kiállítás és Vásáron (2013. január 19-20., Miskolc, ITC) a 2013-ban házasulandók közül megválasztjuk Borsod-Abaúj-Zemplén megye álompárját.

Az Álompár esküvői Kiállítás és Vásáron (2013. január 19-20., Miskolc, ITC) a 2013-ban házasulandók közül megválasztjuk Borsod-Abaúj-Zemplén megye álompárját.Az Észak-Magyarország olvasói dönthetik el, hogy kik legyenek a 2013-as esztendő Álompár viadal döntősei. Az újság december 10-i és 17-i számában is megtekinthetik a jelölteket, és a lapban rendszeresen megjelenő szavazószelvényeken adhatják le voksaikat a legszimpatikusabb házasulandó párra. A voksok beérkezési határideje 2013. január 3. A szavazók között 3 db északos ajándékcsomagot sorsolunk ki.

Az a 3 pár, aki a szavazás lezárásakor a legtöbb szavazattal rendelkezik, játékos versenyen mérheti össze tudását az értékes nyereményekért az Álompár viadalon (2013. január 20., Miskolc, ITC székház).

A jelöltek bemutatkozó írásai:

1. Szaniszló Szabina (23) és Busniák Gábor (26)

Menyasszony: - név: Szaniszló Szabina, - kor: 23 év, - lakhely: Miskolc; Vőlegény: - név: Busniák Gábor, - kor: 26 év, - lakhely: Miskolc

Rövid bemutatkozás: Mindketten miskolciak vagyunk, mégis Tiszaújvárosban, a termálfürdőben ismerkedtünk meg már több mint 8 éve. Azóta együtt vagyunk, együtt is élünk már egy ideje. Szabina még egyetemre jár, olajmérnök hallgató, Gábor a miskolci kenyérgyárban dolgozik, mint TMK-s karbantartó. Idén nyáron, a 8. évfordulónkon történt meg az eljegyzés, Spanyolországban, ami számomra (Szabina) meglepetés volt, életünk egyik legszebb napja lett ez a nap.

2. Nagy Nóra (29) és Szabó Miklós (27)

Nagy Nóra (29 éves) és Szabó Miklós (27 éves) boldog pár vagyunk, akik a mellékelt fényképpel és rövid bemutatkozásunkkal szeretnénk az Álompár 2013-as esküvői játékra jelentkezni. 2007-ben ismerkedtünk meg egymással, ekkor még, mint munkatársak voltunk kapcsolatban, majd idővel jó barátokká váltunk. 2009 év elején a menyasszony engedett a csábításnak és azóta egy párt alkotunk. Az idő bebizonyította, hogy nagyon jó párost alkotunk, és mindvégig egymásra vártunk. Az élet nagy dolgairól hasonlóan gondolkodunk, és ugyanazt akarjuk az élettől. 2012. február 26-án egy családi összejövetel alkalmával megtörtént a meglepetés lánykérés, mely nagy örömöt okozott a menyasszonynak. A mellékelt kép a lánykéréskor készült. Ezt követően 2012. július 07-én tartottuk a hivatalos eljegyzést és felhúztuk egymás ujjára az összetartozásunk szimbólumát, a karikagyűrűinket. Az eljegyzés óta lázasan készülünk a 2013. július 13.-án Miskolcon tartandó esküvőnkre. Jelenleg Budapesten élünk, a vőlegény Nyíregyházáról származik, de a menyasszony a Miskolc közelében található Hernádkak településen nőtt fel és igazi borsodi lány, nem is volt kérdés, hogy az esküvő Miskolcon kerül megrendezésre.

3. Alföldi Laura (23) és Bűdi Gábor (35)

Már 5. éve alkotunk egy párt, jövőre, a szerelem hónapjában szeretnénk összekötni életünket: 2013. 05. 25-ére, Szerencsen tervezzük a nagy napot. Mindketten Borsod-Abaúj-Zemplén megyeiek vagyunk. Természetesen azért jelentkezünk, mert nagyon örülnénk, ha a nyereménnyel még szebbé és kerekebbé tehetnénk ezt a számunkra nagyon fontos, emlékezetes napot!

4. Dobos Nikolett (25) és Orosz Krisztián (30)

Rövid "összefoglalónk": Vőlegény neve, életkora: Orosz Krisztián, 30 éves; Menyasszony neve, életkora: Dobos Nikolett 25 éves. Esküvőnk napja: 2013. szeptember 7. Bükkszentkereszt. Jelenleg is Bükkszentkereszten (3557 Bükkszentkereszt, Béke út 35.) élünk a párommal.

5. Sándor Zsolt (30) és Boros Tímea (26)

Szeretnénk indulni a 2013 Álompár megtisztelő címért., Életkor : 30 év, Életkor: 26.év; Lakhely: Miskolc, Lakhely: Miskolc. 2006.évben ismerkedtek meg, azóta egy párt alkotnak. 2013. 08. 17-én lesz az esküvőjük.

6. Dohányos Viktória (34) és Kondor Tibor (35)

Lakcím: Miskolc. Történetünk 1994 tavaszán kezdődött, ekkor ismerkedtünk meg a Földes lampionos bálon. Ma is magam előtt látom lázadó kamaszként az én jócskán megkomolyodott szerelmemet, aki akkoriban nagyon meglepett közeledésével. Tibi ugyanis egy lánnyal érkezett, akiről én természetesen azt hittem, hogy a barátnője. Így aztán megdöbbenve hallottam a barátnőmtől, hogy hazafelé menet a nevemet kiabálva vallotta meg, hogy szeret. Viccnek véltem a dolgot. Az a nyaram Tibi nélkül telt. Újabb próbálkozása volt télen. A korcsolyapálya fenegyerekeként hatalmas türelemmel, és végtelen gyengédséggel próbált megtanítani, korcsolyázni. Akkor már én is gyengéd érzelmeket kezdtem táplálni iránta, de ezt nem mertem elmondani neki. Mivel én nem mentem többet a korcsolyapályára, így nem igazán volt alkalom, hogy jobban megismerjük egymást, és egy barátnőm csapott le rá. Az eltelt tizennyolc év alatt rengetegszer láttuk egymást, de sosem volt arra alkalom, hogy beszélgessünk. Ő már azt hitte, hogy rég férjnél vagyok. 2012 áprilisában szedte össze a bátorságát, hogy megkeressen. Már a legelső randevúnkon megvolt az összhang, de akkor még egyikőnk sem sejtette, hogy mi lesz a folytatás. Amikor a házunk előtt kitett, úgy nézett rám tengerkék szemeivel, mint még soha senki azelőtt. Onnantól kezdve többször is éjszakába nyúlóan chateztünk, és az első randit követte a többi. Végül április 23-án, Lillafüreden sétálgatva gondoltuk azt, hogy most már együtt folytatjuk tovább. Végül is tizennyolc év elég volt rá, hogy átgondoljuk, és felnőjünk ehhez a kapcsolathoz. Ezt követően egyre nehezebb volt az elválás. Hosszú chatezések, korai kelések, hogy reggel is láthassuk egymást. Egyre nehezebben tudtam elaludni, nagyon hiányzott nekem. Május végén összeköltöztünk. Az összhang változatlanul megvolt, nem okozott traumát az összecsiszolódás egy cseppet sem. Így arra az elhatározásra jutottunk, hogy még ez évben eljegyez, és jövőre házassággal pecsételjük meg azt, ami lehet, hogy „odafenn” már tizennyolc évvel ezelőtt eldöntetett.

7. Bodó József (33) és Üveges Renáta (21)

Kazincbarcika. Szeretnénk nevezni az álompár 2013 versenyre és bízunk abban, hogy sikerrel fogunk járni. A mi történetünk egy, másfél évvel ezelőtt kezdődött. Egy éven keresztül csak „néztük” egymást, mivel úgy gondoltuk, hogy egyikünknek sem lehet esélye a másiknál. Ez szerencsére nem így történt és már lassan fél éve együtt vagyunk. Idén szeptemberben eljegyeztük egymást, és már tervezzük 2013 augusztusában az esküvőnket. A mi kapcsolatunk, olyan szerelem első látásra volt.

8. Kovács Judit (24) és Benes Péter (28)

Hernádnémetiben élünk, hat éve vagyunk egy pár, és 2013 nyarán tartjuk az esküvőnket.

9. Ivánkai Ildikó (26) és Papp Gábor (30)

Szeretnénk jelentkezni a 2013-as Álompár versenyre! Közel 5 éve ismertük meg egymást közös munkahelyünk révén. Szeretünk túrázni,nagyokat sétálni, abszolút környezetbarátok vagyunk! Jelenleg Emődön élünk.

10. Leitner János (26) és Cseke Alexandra(24)

Lakcím: Miskolc. 2004 májusában találkoztunk először és a mi esetünkben “szerelem volt az első látásra”, mivel azóta is imádjuk egymást! 2013-ban lesz a 9. évfordulónk és most jött el az a pont hogy össze szeretnénk kötni az életünket Örökre. 4 éve már hogy együtt élünk, és mostanában már a szülő házból is sikerült kirepülnünk, így most tapasztaljuk csak meg igazán az együttélés örömeit. Igazából mi nem tudjuk azt, milyen az, amikor két ember összeveszik, mert nálunk mindig van megoldás minden problémára. Egy kapcsolat alapja ugyanis a jó kompromisszum készség. 2013 a mi évünk lesz! Reméljük, ehhez pozitívan hozzájárul az Álompár verseny is!

11. Zborai Márta (27) és Sándor Péter (24)

Lakhely: Tokaj. Ahogy a menyasszony látja: Az álompár verseny egy remek alkalom a köszönetnyilvánításra is. Mi a MÁV-nak szeretnénk köszönetet mondani. A történetünk ugyanis 2011 szeptember 30-án a vonaton kezdődött. Éppen Debrecenből Tokajba utaztam haza az egyik barátnőmmel, a jegyünk azonban nem egymás mellé szólt. Reméltük, hogy valakivel el tudjuk cserélni, a választásunk az ablaknál ülő, helyes srácra esett, aki igen készséges volt. A csere után Ő egy könyvben mélyedt el, mi pedig a beszélgetésben. A hétvége leteltével visszautaztam Debrecenbe. A vonaton a szokásos vasárnap délutáni tömeg fogadott. A csomagok között szlalomozva, kimerülten huppantam le a helyemre, és ahogy felpillantok, kivel akadt össze a tekintetem?! A pénteki, helycserés, Ryan Gosling-ra emlékeztető sráccal… Néhány hónappal később, április elsején, megkérte a kezem. Remélem, nem áprilisi tréfa volt, mert az éttermet már lefoglaltuk az esküvőhöz. Ahogy a vőlegény látja: Abban nem vagyunk biztosak, mi az, hogy álompár, de azt bátran állíthatjuk, hogy a kapcsolatunk álomszerű. 2011 októberében ismerkedtünk meg, amikor is egy vonatút alkalmával egymás mellé sorsolta helyjegyeinket a sors - (vagy a jegypénztáros kisasszony). Amikor pár nap elteltével, egymást elfeledve újra vonatra szálltunk, újra egymás mellé kerültünk, éreztük, ez nem lehet véletlen. Akkor kezdődött a mi minden várakozást felülmúló, közös kalandunk. Egy olyan kaland, ami rövid idő alatt érett komoly kapcsolattá, ám a kezdeti lelkesedés töretlen maradt. Azóta összeköltöztünk, ami életünk egyik legjobb döntése volt. A szerelmünk motivál minket minden nap, így tesszük egymást egyre jobbá. Mi ez, ha nem álom?

12. Juhász Katalin (29), Budai Norbert (33)

Ezúton küldjük jelentkezésünket a "Legyetek Ti 2013 Álompárja" meghirdetett "versenyére"! 2010. májusában ismerkedtünk meg Budapesten. Egyikünk a fővárosban, másikunk Vácon dolgozott. 2011-ben úgy döntöttünk, hogy Szerencsre költözünk, és itt kezdünk közös életet. Tavaly decemberben megtörtént a leánykérés is, ekkor kezdtünk el foglalkozni a házasság gondolatával és úgy döntöttünk, hogy 2013-ban hivatalosan is összekötjük életünket. "Az élet legnagyobb titka és ajándéka, ha két egyféle ember találkozik." /Márai/ .

13. Zádori Bernadett (26) és Körtési Tamás (28)

December 12-én, hogy 6 éve, hogy megismerkedtünk. Az esküvőnket június 15- én tartjuk Miskolcon. Sajóládon élünk a párom szüleinél. De sokat vagyunk Miskolcon az én szüleimnél is.

14. Monoczki Andrea (26) és Szedlák Zsolt (30)

A menyasszony Sajópálfalán, a vőlegény Arnóton él. Rólunk: Már régóta ismertük egymást, de a távolság miatt (mert Nyíregyházán tanultam) csak 1.5 éve fordult komolyra a kapcsolatunk. Egy kémény felújítás alkalmával kerültünk közelebb egymáshoz. Azóta jár a családban ez a mondás, hogy "hogy ha nincs kémény nincs szerelem". A randizásunk nem a megszokott módon történt. Mert akkor tanultam autót vezetni, és pont kapóra jött,hogy a párom autóbusz vezető,így gyorsan fel is fogadtam oktatónak! Egy két vezetés után megszűnt a "3 lépés távolság". Azóta is Nagyon Boldogan éldegélünk együtt!!!! Teljes a harmónia!!! Mennyasszony: 26 éves vagyok. A Nyíregyházi főiskolán végeztem testnevelés biológia szakon. Fitness és személyi edző vagyok egy miskolci edzőteremben, ahol Kangoo, Hot-iron,és alakformáló edzéseket tartok, mellette tanítok egy általános iskolában testnevelést. Pörgés az életem,- így az életünk, és az esküvőt is ilyen nagy elánnal-lelkesedéssel tervezzük! :-) Vőlegény: 30 éves vagyok. Autóbusz vezetőként dolgozom. Így a páromat én vihetem-hozhatom munkából, ha épp dolgozom. Soha nem is késett le még olyan járatot, amin én vagyok! :-D Szabadidőmben én is sportolok, versenyszerűen focizom. A párom minden mérkőzésemen lelkesen szurkol az oldalvonal mellett! Tehát elég sportos életet élünk. Megpróbálunk majd valami sporttal kapcsolatos dolgot belecsempészni az esküvőbe is! :-D Főleg a cipőrablók aggódhatnak!!! :-D

15. Szurek Petra (26) és Rózsa Dániel (27)

Szurek Petra és Rózsa Dániel az igazi álompár! Esküvőnket 2013. július 13.-án szeretnénk! Életünk meghatározó igéje: Örökkön örökké!

16. Kis Csilla (22) és Czetter István (25)

Csilla és Pisti története 2006. április 22.-én kezdődött Harsányban. Szerelem volt első látásra, majd másodikra és harmadikra is. Éltek a Tiszán innen és a Dunán túl, együtt és egymástól távol is. Szerelmük azóta töretlen, ezért életüket 2013. július 27-én a víg kedélyű násznépük előtt kötik majd össze, Miskolcon a City Hotelben.

17. Czárán Ágnes (25) és Szopkó Dávid (25)

A menyasszony és vőlegény is sajószentpéteri. 12 éve tart kapcsolatunk, és nagyon rég szeretnénk az esküvőt. 2013 tavaszára tervezzük, és nagyon örülnénk, ha mi lennénk a szerencsések.

18. Fülöp Adrienn (25) és Hullár Zsolt (27)

2010-től alkotunk egy párt. Az idei évbe úgy döntöttünk, hogy 2013 szeptemberétől szeretnénk jóban, rosszban, egészségben, betegségben, gazdagságban, szegénységben, .... szóval életünket összekötni! Mádi illetve Ongai lakosok vagyunk, de jelenleg Sopronban lakunk mivel ott találtunk munkát, de az esküvőnket mindenféleképpen itthon szeretnénk tartani!

19. Kamenyiczki Ákos (28) és Nagy Zsuzsanna (28)

2008. februárjában ismerkedtünk meg, 4 éve élünk együtt Tiszalúcon. Mindketten 28 évesek vagyunk, esküvőnket 2013. nyarára tervezzük.

20. Hajdu Nóra (30) és Fáy Balázs (31)

Menyasszony (közgazdász): Makkoshotyka. Vőlegény (agrármérnök): Alsóvadász. Az esküvőt 2012. október 5-re tervezzük, sajnos a korábbi időpont a mezőgazdasági szezon miatt nem volt lehetséges, de reméljük jó idő lesz és gyönyörű szép őszi dekorációkat lehet kitalálni. Mivel még a szervezéssel nem nagyon haladtunk előre, mindenképpen szét akarunk nézni az Esküvő kiállításon, hogy ötleteket vagy esetleg konkrét címeket tudjunk összegyűjteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában