Helyi közélet

2012.12.05. 12:23

Ismét elfogták a miskolci hétvégi házak sorozatbetörőjét

Miskolc - A Miskolci Rendőrkapitányság lopás vétség kísérletének gyanúja miatt indított eljárást egy 45 éves férfival szemben, aki a napokban Miskolcon, a Nagymagas hegy egyik hétvégi házába behatolt. A rendőrség kezdeményezte az elkövető előzetes letartóztatását.

Miskolc - A Miskolci Rendőrkapitányság lopás vétség kísérletének gyanúja miatt indított eljárást egy 45 éves férfival szemben, aki a napokban Miskolcon, a Nagymagas hegy egyik hétvégi házába behatolt. A rendőrség kezdeményezte az elkövető előzetes letartóztatását.A tolvaj ugyan bement a hétvégi házba, de a tulajdonos megzavarta, így a helyszínről elmenekült. Az Avasi Rendőrőrs járőrei a kapott személyleírás alapján a közelben elfogták a tettest.

A gyanúsított ez idáig több mint tíz alkalommal volt büntetve különböző bűncselekmények miatt. Büntetései nagy részét több rendbeli lopás elkövetése miatt kapta, melyeket túlnyomó részben hétvégi házas övezetekben követett el.

Mivel a gyanúsított férfi életviteléből adódóan korábban is hasonló bűncselekményekből tartotta fenn magát, a Miskolci Rendőrkapitányság előterjesztést tett előzetes letartóztatásának bírósági elrendelésére.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában