Helyi közélet

2012.12.10. 10:36

Időjárás: Folytatódik a hideg, téli idő

Miskolc - A Kárpát-medencétől északnyugatra egy ciklon örvénylik, amely továbbra is hideg, de kissé nedvesebb levegőt szállít fölénk.

Miskolc - A Kárpát-medencétől északnyugatra egy ciklon örvénylik, amely továbbra is hideg, de kissé nedvesebb levegőt szállít fölénk.

Hétfő reggel kezdetben kevés felhő lesz az égen, majd erősen megnövekszik a felhőzet. Csapadék nem valószínű. Gyenge lesz a délies szél. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke -10 fok körül alakul.

Hétfő napközben többnyire erősen felhős lesz az ég, csak rövid időre süthet ki a Nap. Szórványosan fordulhat elő hószállingózás, hózápor, melyből helyenként lepel-1 cm friss hó hullhat. Gyenge lesz a déli, délkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet -4 fok körül alakul.



A következő napok időjárása (keddtől vasárnapig):

Kedden és szerdán erősen felhős vagy borult lesz az ég, több helyen és több alkalommal fordulhat elő kisebb havazás, hószállingózás. Csütörtökön többórás napsütésre készülhetünk. Pénteken a megnövekvő felhőzetből kisebb havazás, hózápor is kialakulhat. A hétvégén sok felhőre és havazásra, néhol átmenetileg havas esőre, ónos esőre van kilátás. A kevésbé felhős éjszakákon -10 fok alá is csökkenhet a hőmérséklet, és napközben is -5 fok közelében várható, legfeljebb a hétvégén lehet némi enyhülés.

- Készítette: Bujdosó Bence -

Készült: 2012. december 9.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában