Helyi közélet

2012.11.19. 13:21

Megkérdeztük: mi a legsürgősebben megoldandó feladat Miskolcon?

<em>Miskolc -&nbsp;"A nagy szegénység a legnagyobb probléma. A Lyukóvölgyben van telkem, és ott az útépítést is meg kellene oldani, mert nyomortelep lett belőle. És a drága távfűtés kapcsán is lenne mit tenni." - </em>Vélemények a&nbsp;&nbsp;miskolci közmeghallgatás kapcsán.

Miskolc - "A nagy szegénység a legnagyobb probléma. A Lyukóvölgyben van telkem, és ott az útépítést is meg kellene oldani, mert nyomortelep lett belőle. És a drága távfűtés kapcsán is lenne mit tenni." - Vélemények a  miskolci közmeghallgatás kapcsán.Munkahely, közrend, élhetőség - kezdte sorolni Molnár Attila. - A városvezetés már most is kiemelten kezeli ezeket a területeket, de több rendeletre, nagyobb lobbi tevékenységre, pályázatok jobb kihasználására lenne szükség.

Szatmári Erzsébet: "A munkahelyteremtés, hogy a fiatalok ne hagyják el a várost. Illetve a társasházak működésére is kellene figyelni, hogy az ott lakók fizessék a közös költségeket."

Honvéd Józsefné szerint a választók érdekeinek képviselete lenne a legfontosabb. Úgy gondolja, be kellene fejezni az egymásra mutogatást. "És a jogokat, kötelezettségeket is felül kellene vizsgálni, meghatározni" - tette hozzá.

Rásonyi István úgy gondolja a rendőrség munkáját kellene újragondolni, mert jelenleg nem elégedett azzal, ami történik. Illetve - folytatta - a közmunka kapcsán is lenne mit javítani, hogy a munkások valóban dolgozzanak, ne a lapátot támasszák.

Kovács József: "a nagy szegénység a legnagyobb probléma. A Lyukóvölgyben van telkem, és ott az útépítést is meg kellene oldani, mert nyomortelep lett belőle. És a drága távfűtés kapcsán is lenne mit tenni."

Láng Rudolf úgy véli, a tömegközlekedés javítása lenne a cél, illetve a járdák állapotának rendbe hozatala.



sgfsdg

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában