Helyi közélet

2012.11.08. 20:11

Lakástűz Ózdon

Ózd - Szerda késő este riasztották az Ózdi Rendőrkapitányság és az Ózd Városi Hivatásos Tűzoltóság ügyeletét egy Ózd, Árpád Vezér úti lakástűzhöz.

Ózd - Szerda késő este riasztották az Ózdi Rendőrkapitányság és az Ózd Városi Hivatásos Tűzoltóság ügyeletét egy Ózd, Árpád Vezér úti lakástűzhöz.Állampolgári bejelentést követően a rendőrség és a tűzoltóság helyszínre kiérkező tagjai egy társasházi lakás nyílászáróinál észleltek füstszivárgást. A tűzoltók az emeletes társasház zárt állapotban lévő bejárati ajtaját befeszítették, majd az előszobában összeesett lakástulajdonost – kimentését követően – átadták az időközben helyszínre érkezett mentőknek.

Az elsődleges adatok alapján megállapítást nyert, hogy a tüzet a férfi által a hálószobában meggyújtott gyertya vagy cigaretta okozta, melynek meggyújtását követően a férfi elaludt. A sérültet ellátó orvos véleménye alapján a sérülés gyógytartama előreláthatólag a 8 napot nem haladja meg.

Az ügyben az Ózdi Rendőrkapitányságon közveszélyokozás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a tüzet okozó férfival szemben, tekintettel arra, hogy a lakástűz a szomszédos lakásokra történő átterjedésének, így a vagyontárgyak mellett több ember életének, testi épségének veszélyeztetése is fennállt.

- Ózdi Rendőrkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában