Helyi közélet

2012.11.23. 11:49

Közbiztonsági fórumot tartottak Putnokon

Putnok - Az Ózdi Rendőrkapitányság és Putnok Város Önkormányzata közbiztonsági fórumot tartott Putnokon a belvárosi művelődési központban.

Putnok - Az Ózdi Rendőrkapitányság és Putnok Város Önkormányzata közbiztonsági fórumot tartott Putnokon a belvárosi művelődési központban.A fórumot a rendezvény egyik előadója Tamás Barnabás polgármester, országgyűlési képviselő nyitotta meg, majd átadta a szót Dr. Varga László Ózdi kapitányságvezetőnek, aki előadásában kihangsúlyozta a a bűnmegelőzés fontosságát, valamint a jó kapcsolattartást a lakossággal.

Ezt követően Tamás Barnabás beszélt az új törvényekről, azok betartásáról, betartatásáról. Elmondta továbbá: a közelmúltban felszerelt térkameráknak van visszatartó ereje, hiszen a belvárosban már most javulás tapasztalható a bűnözés területén.

A fórumon a lakosságnak lehetősége volt javaslataikat elmondani és kérdéseket feltenni az előadókhoz. A jelenlévők közül többen éltek a lehetőséggel. Az elhangzott hozzászólásokból, kérdésekből kiderült, hogy a lakosság segítőkészen viszonyul a rendőrök munkájához. Többen megköszönték az ózdi és a helyi rendőröknek az eddig végzett kiemelkedő munkájukat, valamint az esetenként történt gyors és hatékony intézkedésüket.

Dr. Varga László rendőrfőkapitány kérdésünkre elmondta: nagyon hasznos volt a fórum és ami nagyon fontos, hogy a várakozáson túli volt az érdeklődők száma. Elmondta továbbá, hogy egyre többen dicsérik az állomány munkáját, amit örömmel tolmácsol majd a rendőrei felé. A közeljövőben egy hasonló fórumot terveznek, melynek témája a drogfogyasztás lesz a fiatalok körében.

Az eseményen a lakosság mellett részt vettek helyi intézményvezetők, valamint a polgárőrség. A téma jó választás volt az előadók részéről, amit az is bizonyít, hogy telt házas volt a rendezvény.

Tamás István

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában