Helyi közélet

2012.11.06. 09:25

Ittasan szidalmazta a rendőröket - Rendőrségi hírek Borsodból

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. november 5-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. november 5-én is több esetben történt rendőri intézkedés.A Miskolci Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vett egy 27 éves helyi fiatalembert garázdaság miatt. A járőrök az éjszakai órákban csendháborítás miatt intézkedtek Miskolcon. Ennek során az ittas fiatal férfi szidalmazta a rendőröket, melyet többszöri felszólításra sem volt hajlandó befejezni. Cselekménye a jelenlévőkben megbotránkozást, riadalmat keltett.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság szintén garázdaság miatt vett őrizetbe egy 20 éves sajószentpéteri lakost. A fiatalember az egyik helyi élelmiszerboltban személyes konfliktusa miatt megütött egy szendrőládi férfit. Az elkövetőt a kiértesített rendőrjárőrök néhány órán belül elfogták és előállították.

Az elmúlt 24 órában megyénk útjain két könnyebb személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, illetve öt anyagi káros ütközés jutott a rendőrség tudomására.

Ózdon a Brassói úton egy helyi asszony közlekedett autójával a Zrínyi út irányából a Volny út felé. Haladása során nem adott elsőbbséget a gyalogos átkelőhelyen egy fiatal nő részére, akit elütött. A baleset következtében a gyalogos nyolc napon belül gyógyuló zúzódásokat szenvedett.

A 38-as számú főútvonalon Tokaj irányába közlekedett autójával egy 18 éves andornaktályai fiatalember. Haladása során a menetiránya szerinti jobb oldalon lehajtott az útpadkára, majd járművét visszakormányozta az úttestre, ahol megcsúszott, megpördült és a szemből érkező tehergépkocsinak ütközött. A baleset következtében a személygépkocsi utasa könnyebb kézsérülést szenvedett.

A balesetek pontos körülményeit a helyi rendőrkapitányságok vizsgálják.

- B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában