Helyi közélet

2012.11.04. 10:39

Hétfőig borult idő

Egy frontrendszer előtt délnyugat felől a magasban egyre melegebb levegő érkezik fölénk. Ennek, valamint a gyenge légmozgásnak köszönhetően helyenként tartós ködre készülhetünk.

Egy frontrendszer előtt délnyugat felől a magasban egyre melegebb levegő érkezik fölénk. Ennek, valamint a gyenge légmozgásnak köszönhetően helyenként tartós ködre készülhetünk.Vasárnap reggel erősen felhős vagy borult lesz az ég. Sokfelé kell számítani sűrű ködre. Ködszitálás is előfordulhat. Gyenge marad a déli, délnyugati szél. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 4 és 7 fok között alakul.

Vasárnap napközben egyre többfelé feloszlanak, ritkulnak a ködfoltok, de továbbra is párás marad a levegő. Sok felhő lesz felettünk, csak kevés helyen süthet ki rövid időszakokra a Nap. Néhol előfordulhat szitálás. Általában mérsékelt lesz a déli, délnyugati szél, de főleg a késő délutáni óráktól élénk széllökések is előfordulhatnak. A legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 10 fok között alakul.

A következő napok időjárása (hétfőtől szombatig)

Hétfőn egy hidegfront vonul át felettünk, hatására sokfelé lehet számítani esőre, záporra. Megerősödik, helyenként viharossá fokozódik a szél. Keddtől felszakadozik, csökken a felhőzet és többórás napsütésre van kilátás, csapadék nélkül. Gyengül a nappali felmelegedés, csütörtökön már 10 fok alatti maximumok várhatók, valamint ismét megjelennek az éjszakai fagyok. Péntektől egy légörvény hatására ismét több lehet a felhő, kisebb eső is kialakulhat.

Készítette: Bujdosó Bence

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában