Helyi közélet

2012.11.07. 14:49

Elképzelték, milyen békés lehetne a világ

Borsod-Abaúj-Zemplén - Idén 25. alkalommal hirdette meg a Lions Clubok Magyarországi Szövetsége a „Békeposzter” nemzetközi rajzversenyt, 11-13 éves korú gyerekek számára.

Borsod-Abaúj-Zemplén - Idén 25. alkalommal hirdette meg a Lions Clubok Magyarországi Szövetsége a „Békeposzter” nemzetközi rajzversenyt, 11-13 éves korú gyerekek számára. A programhoz a Lady Lions Club Miskolc és az Első Miskolci Lions Klub is csatlakozott. A felhívásukra beérkezett pályaművekből a Máger Ágnes vezette zsűri a legjobb hármat díjazta. Az eredményt a „Képzeld el milyen a békés világ!” című békeposzter pályázat miskolci fordulójának díjkiosztóján, a képekből készült kiállítás megnyitóján ismertették kedden, a Művészetek Házában.

Első lett: Ölveczki Zsófia (Kazincbarcika), második: Pásztor Kincső (Miskolc), harmadik: Réti Virág (Miskolc).

Ők az ajándékokon túl részt vehetnek az országos viadalon, ahonnan a legjobbnak ítélt poszter jut tovább a nemzetközi versenyre.

Az „oroszlánhölgyek” különdíját Kertész Gabriella (Tiszaújváros) kapta. A helyszínen a közönség is szavazhat, december 2-ig.

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában