Helyi közélet

2012.11.08. 16:36

Egyed Zsolt szerint: egymilliárd bűnözőknek

Miskolc - A miskolci szocialisták egymilliárd forintot akartak bűnözőknek juttatni, hogy ezzel vegyék meg a szavazataikat, mondta Egyed Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője csütörtökön.

Miskolc - A miskolci szocialisták egymilliárd forintot akartak bűnözőknek juttatni, hogy ezzel vegyék meg a szavazataikat, mondta Egyed Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője csütörtökön.Egyed Zsolt elmondta: a szocialisták a közelmúltban határozati javaslatot nyújtottak be a parlamentben, amiben azt kezdeményezik, hogy a kormány különítsen el egymilliárd forintot a költségvetésből, amiből a Nemzeti Eszközkezelő meg tudja vásárolni az avasi fészekrakós lakásokat. Mivel ezzel olyan embereknek juttatnának lakásonként 2-3 millió forintot, akik bűncselekmény útján jutottak hozzá a lakásokhoz fészekrakós ingatlanokban sem a Fidesz, sem a Jobbik képviselői nem támogatták a javaslatot, az már a bizottság előtt megbukott, el sem jutott a parlament elé.

Egyed Zsolt elmondása szerint a szocialisták ezt úgy kommunikálták, hogy sem a Fidesz, sem a Jobbik nem akarja megmenteni a devizahiteleseket, holott nem erről van szó, mondta Egyed Zsolt, csak nem akartak asszisztálni ahhoz, hogy a szocialisták közpénzből vásárolják meg a bűnözők szavazatait. Az MSZP politikusai - akik „könyékig” benne voltak a fészekrakó probléma előidézésében - jobban tennék, ha abbahagynák a közpénzek osztogatását, és inkább hagynák dolgozni azokat, akik valóban tenni akarnak valamit, tette hozzá Egyed Zsolt.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában