Helyi közélet

2012.11.30. 20:11

Begyűjtötték a szebbjövősöket

Miskolc - Közbiztonsági tevékenység jogellenes szervezése vétség elkövetésének gyanúja miatt egy, közbiztonsági tevékenység jogosulatlan végzése szabálysértés elkövetése miatt 13 személyt állított elő pénteken délután a Miskolci Rendőrkapitányságra a rendőrség, miután Jakab Péter, a Jobbik megyei alelnöke bejelentette: Miskolcon is megalakult a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület, majd a mozgalom egyenruhájába öltözött résztvevők kisebb csoportokban elindultak az Avasi lakótelepen, hogy szombati rendezvényükre szóló szórólapokat osztogassanak, és szétnézzenek a városrészben.

Miskolc - Közbiztonsági tevékenység jogellenes szervezése vétség elkövetésének gyanúja miatt egy, közbiztonsági tevékenység jogosulatlan végzése szabálysértés elkövetése miatt 13 személyt állított elő pénteken délután a Miskolci Rendőrkapitányságra a rendőrség, miután Jakab Péter, a Jobbik megyei alelnöke bejelentette: Miskolcon is megalakult a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület, majd a mozgalom egyenruhájába öltözött résztvevők kisebb csoportokban elindultak az Avasi lakótelepen, hogy szombati rendezvényükre szóló szórólapokat osztogassanak, és szétnézzenek a városrészben.Lapunk úgy értesült, a két év szabadságvesztéssel fenyegetett közbiztonsági tevékenység jogellenes szervezése vétség elkövetésével magát Jakab Pétert, a miskolci közgyűlés tagját gyanúsítja a rendőrség.

ÉM-SZP



Miskolc, 2012. november 30., péntek (MTI) - Előállította a rendőrség a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület 14 tagját Miskolcon pénteken, miután a fekete egyenruhába öltözött emberek városnézésnek nevezett felvonulást tartottak az Avasi lakótelepen. Az előállításról a Borsod Online számolt be. 

Miskolc - A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai 2012. november 30-án délután Miskolc Avas városrészében közbiztonsági tevékenység jogellenes szervezése vétség elkövetésének gyanúja miatt 1 főt, közbiztonsági tevékenység jogosulatlan végzése szabálysértés elkövetése miatt 13 főt állítottak elő - tájékoztatta a Borsod Online-t dr. Gaskó Bertalan a B-A-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs vezetője.

Miskolc - Rendőrök állították elő a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület miskolci szervezetének a tagjait pénteken délután az Avason, néhány perccel azután, hogy Jakab Péter, a Jobbik megyei elnökhelyettese bejelentette annak megalakulását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában