Helyi közélet

2012.11.03. 22:26

Az ózdi Cukkoló

Ózd - Cukkoló címmel jelent meg Beranek József legújabb könyve,aminek tartalmáról egyesek szerint "áramütést lehet elszenvedni" nem hiába villanyszerelő az eredeti szakmája a szerzőnek.

Ózd - Cukkoló címmel jelent meg Beranek József legújabb könyve,aminek tartalmáról egyesek szerint "áramütést lehet elszenvedni" nem hiába villanyszerelő az eredeti szakmája a szerzőnek.A könyv hátoldalán a szerző többek között azt írja, hogy a Cukkoló a tudatnyitás kulcsa. Szerinte a tudat kulcsának egyszerű a titka. A tudatot nem a kulcs tolla, a tudás, hanem a kulcs feje, a tudat mozgatása nyitja.

Gondterhelt, rohanó életünkben észre sem vesszük, hogy a tudatunkat folyamatosan más mozgatja. Az önmagukban hallható gondolat valójában erre a tényre figyelmeztet. Aki az egész napját végiggondolkodja, annak a tudatát egész másvalaki mozgatja, jól kifundált háttérérdekeinek megfelelően.

A cukkolási cselekvésnek kulcsfontosságú szerepe van a tudat mozgatásában. A bolond ember mással cukkoltatja fel magát, ezzel a saját tudatának mozgatási jogát átadja egy idegen cukkolónak. Az okos ember magát cukkolja fel, a saját tudatának önérdekű mozgatása érdekében.

Ha tetszik a "szövegdróton"rángatott bábú szerep és normálisnak tartod, hogy a saját tudatoddal nem tudod felvenni a kapcsolatot, akkor ne olvasd el ezt a könyvet - írja a szerző Beranek József élete második könyvében.

-Kerékgyártó Mihály-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában