Helyi közélet

2012.11.22. 10:21

Az avasi lakótelep ellenőrzésének eredménye

Miskolc - A Közterület-felügyeleti és Rendészeti Osztály, az Egészségügyi és Szociális Osztály, a Gyámügyi Osztály, az Okmány Osztály, a Hatósági és Ügyfélszolgálati Osztály, az ÉMÁSZ, a Rendőrség és Polgárőrség munkatársai részletes és átfogó ellenőrzést tartottak 2012. november 13-án az Áfonyás u. 9., 11., 13., 15., 17. és 19. szám alatti épületekben.

Miskolc - A Közterület-felügyeleti és Rendészeti Osztály, az Egészségügyi és Szociális Osztály, a Gyámügyi Osztály, az Okmány Osztály, a Hatósági és Ügyfélszolgálati Osztály, az ÉMÁSZ, a Rendőrség és Polgárőrség munkatársai részletes és átfogó ellenőrzést tartottak 2012. november 13-án az Áfonyás u. 9., 11., 13., 15., 17. és 19. szám alatti épületekben.Az akció keretében a közterület-felügyelet kiemelten a lakcímbejelentési kötelezettséget, a közösségi együttélés szabályainak betartását, a lakóépületek házirendjét, a közegészségügyi állapotokat ellenőrizte. A társszervek és társhatóságok közterület-felügyelői támogatással több esetben saját hatáskörben intézkedtek.

A közterület-felügyelet munkatársai a lakókörnyezetben összesen 164 lakást és 183 személyt vontak ellenőrzés alá, 57 lakás ellenőrzésekor nem voltak otthon a tulajdonosok, illetve 5 lakást a Rendőrség már korábban lezárt - tájékoztatta a Borsod Online-t Dobos Tímea, Miskolc város szóvivője.

Lakcím-bejelentési kötelezettség elmulasztása miatt jelzés: 8

Lakcím-bejelentési kötelezettségnek eleget tett személyek száma: 161

Feljelentés köztisztasági szabályok be nem tartása miatt: 1

Feljelentés kutyával való veszélyeztetés miatt: 1

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában