Helyi közélet

2012.10.09. 10:38

Nyered, ha mered Borsodban

A Nyered, ha mered című utazó kvízműsor a héten Putnokra és Kazincbarcikára is ellátogat. A Zahora és a Vavrik család saját otthonukban teszik kockára háztartási eszközeiket jobb, nagyobb és vadonatúj műszaki cikkek reményében.

A Nyered, ha mered című utazó kvízműsor a héten Putnokra és Kazincbarcikára is ellátogat. A Zahora és a Vavrik család saját otthonukban teszik kockára háztartási eszközeiket jobb, nagyobb és vadonatúj műszaki cikkek reményében.

Sokat szolgált hűtő, szebb napokat látott turmixgép, már nem elég lapos tévé – itt az alakalom, hogy végre lecseréljék őket, hiszen most csak pár kérdés választja el a játékosokat a modern készülékek megnyerésétől. Már javában járja az országot a forgatóstáb Kovács Áron műsorvezetővel az élen, hogy olyan kalandvágyó csapatokat találjanak, akik megunt tárgyaikat tétként ajánlják fel egy értékesebb nyeremény ellenében.

A Nyered, ha mered játékosai azonban Magyarországon korábban nem látott kockázatot vállalnak a Viasat3-on. Ez ugyanis egy újszerű kvíz valódi, akár fájó tétekkel. Ha ugyanis nem sikerül elegendő helyes választ adni a lakásba vagy éppen munkahelyre betoppanó műsorvezető kérdéseire, akkor nem csak az új tárgyat bukják, hanem azt is, amit lecseréltek volna. Az értékes nyereményeket rejtő kék furgon már fodrászatnál, fiúalbérletnél, kocsmánál és tanyánál is megállt, és szerencsére a játékos kedvben nincs hiány, bárhová is érkezik Áron segítőivel, a két marcona szállítóval. „Számos vidám, megható és drámai pillanatot élünk át a forgatások során. Egészen különleges hangulatot kölcsönöz a műsornak, hogy nem tévéstúdióban, hanem a kanapén, vagy éppen a hintaágyban zajlik a kvíz, ráadásul nem babra megy a játék, hiszen a nyeremény és a veszteség is kézzel fogható.” – meséli Kovács Áron.

A putnoki Zahoráék szociális munkásként dolgoznak, ezért Áron úgy döntött, velük engedékenyebb lesz kicsinykét a tétként felajánlott tárgy ügyében. Vajon számított a jóindulat a végkifejletben? Vavrikhoz Kazincbarcikáig kellett utaznia a stábnak, ahol épp palacsintát sütöttek a hölgyek. Mivel a stáb tagjai a magyaros vendégszeretetnek köszönhetően a forgatások során több kilót felszedtek, Áronék nem vettek részt a tészta eltűntetésében. Reméljük, a család háztartási eszközei sem lesznek veszélyben. Ma este hatkor kiderül, nyertek vagy buktak a borsodi családok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában