Helyi közélet

2012.10.28. 11:36

Hideg, szeles idő, újabb csapadékkal

Vasárnap eleinte erősen felhős lesz az ég, majd délután újra borultságig növekszik a felhőzet, és egyre többfelé várható újabb eső, zápor, északnyugaton és a hegyekben havas eső, hó is lehet.

Vasárnap eleinte erősen felhős lesz az ég, majd délután újra borultságig növekszik a felhőzet, és egyre többfelé várható újabb eső, zápor, északnyugaton és a hegyekben havas eső, hó is lehet. Mindössze 6 fok körül alakulhat a maximum. Erős, nyugaton viharos lesz az északnyugati szél, mely tovább rontja a hőérzetünket.

Hétfőn eleinte marad a borult idő, többfelé csapadékkal: nyugaton és a középső országrészben vegyesen lehet eső, havas eső, hó, míg keleten eső. Délután megkezdődik a felhőzet csökkenése. Hideg idő várható, 1-6 fokos csúcsértékekkel.

Kedd reggelre jelentősen lehűlhet a levegő, erősebb fagyok is lehetnek. Napközben egyre többfelé számíthatunk napsütésre. A folytatásban enyhülés várható, továbbra is gyakori lehet a csapadék...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában