Helyi közélet

2012.10.16. 14:48

DK: szélsőjobboldali parádé lesz az Avason

Miskolc - A szélsőjobboldal parádéjának nevezték a szerdai jobbikos tüntetést dr. Tompa Sándor és Varga Gergő DK-s képviselők.

Miskolc - A szélsőjobboldal parádéjának nevezték a szerdai jobbikos tüntetést dr. Tompa Sándor és Varga Gergő DK-s képviselők. „Visszautasítjuk azt a lejárató akciót, amit a Jobbik az Avas lakótelep ellen indított. Számos tisztességes és becsületes ember él a városrészben. A közel 12 ezer avasi lakásból csupán 120-at érint a fészekrakós ügy. Nem beszélve arról, hogy a rendőrségi statisztika szerint is – a városrész nagyságához mérten – elenyésző a bűncselekmények száma” – mondták. „Tehát azt állítani, hogy ez egy bűnelkövetőkkel fertőzött terület, hazugság” – jelentették ki.

A Jobbik akciója politikai showműsor – fogalmaztak. „Saját, szélsőjobboldali propagandájukat kívánják így népszerűsíteni” - mondták.

Gyakorlati megoldásokra van szükség – jelentették ki. A Demokratikus Koalíció beterjesztett a Parlament elé egy megoldási javaslatot, de a Fidesz többségű országgyűlés ezt napirendre sem tűzte – hangsúlyozták.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában