Helyi közélet

2012.09.16. 12:02

Új jegy- és bérletpénztár Felső-Majláthon

Hétfőn új MVK jegy-és bérletpénztár nyílik Felső-Majláth végállomáson. Az új pénztár munkanapokon 7-18 óra között, munkaszüneti napokon pedig 7-14 óra között tart nyitva.

Hétfőn új MVK jegy-és bérletpénztár nyílik Felső-Majláth végállomáson. Az új pénztár munkanapokon 7-18 óra között, munkaszüneti napokon pedig 7-14 óra között tart nyitva.Az MVK Zrt. az eddigi gyakorlatnak megfelelően, az utasok igényeihez igazítva, főbb végállomásain jegy- és bérletpénztárt üzemeltet. Ez alól Felső-Majláth végállomás sem lehet kivétel, így utasaink mind munkanapokon, mind munkaszüneti napokon tudnak a végállomáson jegyet, bérletet vásárolni.

Az MVK Zrt. jelenleg is a város 4 különböző pontján biztosítja munkanapokon és munkaszüneti napokon is a jegy- és bérletváltás lehetőségét, hétköznapokon pedig összesen 9 bérletpénztár áll az utazók szolgálatában. E mellett több mint 100 jegyértékesítési ponton lehet a városban vonaljegyet váltani.

Felső-Majláth végállomás új pénztárának megnyitásával párhuzamosan, azaz szeptember 17-től a Diósgyőrben található bérletpénztár megszűnik. A villamos teljes vonalán szeptember 17-től az alábbi helyeken lehet bérletet és jegyet váltani: Tiszai pu., Újgyőri főtér és Felső-Majláth végállomás. Mindhárom jegy- és bérletpénztár a hét minden napján nyitva tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában