Helyi közélet

2012.09.10. 07:32

Időjárás - Csütörtökön hidegfront érkezik

Miskolc - Időjárásunkat egy középpontjával tőlünk keletre található anticiklon alakítja, ezért folytatódik a száraz, meleg, nyári idő.

Miskolc - Időjárásunkat egy középpontjával tőlünk keletre található anticiklon alakítja, ezért folytatódik a száraz, meleg, nyári idő.Hétfőn kezdetben még derült lesz az ég, majd kissé megnövekszik a fátyolfelhőzet. Reggelre néhol párássá válik a levegő. Csapadék nem valószínű. Az északkeletiről délkeletiesre forduló szél mérsékelt marad. A hőmérséklet reggelre 10 és 13 fok közé csökken, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 29 fok között alakul.

A következő napok időjárása (keddtől vasárnapig):

Kedden és szerdán még többórás napsütésre számíthatunk, többször megnövekvő felhőzettel. Csütörtökön hidegfront érkezik, beborul az ég és egyre többfelé várható eső, zápor, néhol esetleg zivatar. A szél északira fordul és megélénkül, helyenként megerősödik. A hőmérséklet jelentősen csökken. Péntektől a front mögött már szárazabb levegő érkezik fölénk, de még kisebb zápor előfordulhat. A nappali felmelegedés ismét erősödik, de már nem lesz nyári meleg (≥ 25°C). A nyugati, északnyugati szelet erős lökések (40-60 km/h) is kísérhetik. A minimum-hőmérsékletekben lényeges változás nem lesz.

Készítette: Bujdosó Bence

Készült: 2012. szeptember 9.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában