Helyi közélet

2012.08.26. 00:06

Vasvár sokadalom Ózdon

Ózd - A képen látható városrészben rendezik meg a II. Vasvár sokadalmat, melynek főszervezője Turiné Orosz Margit az 1. számú választókerület területi képviselője.

Ózd - A képen látható városrészben rendezik meg a II. Vasvár sokadalmat, melynek főszervezője Turiné Orosz Margit az 1. számú választókerület területi képviselője.A rendezvény díszvendége Farkas Bertalen ny. dandártábornok, első magyar űrhajós lesz. Farkas Bertalan - sokak Bercije - 1980. május 26-án moszkvai idő szerint 21 óra 20 perckor, magyar idő szerint 20 óra 20 perckor indult a világűrbe a Szojuz-36 űrhajó fedélzetén Valeríj Kubaszovval. Az űrben töltöttek 7 napot 20 órát és 45 percet.

Továbbá vendége lesz még a sokadalomnak dr. Szadai Nemes Lakatos Zoltán orvos, Nagy Baló András matematikus, tankönyvíró, Berki Ágoston asztrológus.

A délelőtti programot főző és sütő verseny tölti ki, melynek eredményét zsűri bírálja el. A zsűri elnökének KARL GÜNTER HEMETSBERGERT a Gastro és Hotel Kft ügyvezető igazgatóját kérték fel.

A sztárvendég Tóth Gabi 13 óra 30 perckor lép a szabadtéri színpadra, majd köszöntők sora következik, ami Orosz István atya áldásával zárul. Ezután tíz művészeti csoport szórakoztatja a közönséget. 20 órakkor Delta koncert, majd DJ PARTY, ami éjfélig tartja ébren a sokadalmat.

- Kerékgyártó Mihály -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában