Helyi közélet

2012.08.07. 12:30

Ponthúzás után pótfelvételi

Gyöngyös - A ponthúzás utáni pótfelvételi eljárásban augusztus 10-ig lehet beadni a jelentkezési lapot.

Gyöngyös - A ponthúzás utáni pótfelvételi eljárásban augusztus 10-ig lehet beadni a jelentkezési lapot.A pótfelvételi keretében azokat várják a felsőoktatási intézmények, akiket még nem vettek fel, mert kevésnek bizonyult a pontjuk, vagy a normál eljárásban nem jelentkeztek. A Károly Róbert Főiskola vezetése szerint akkor cselekszik helyesen a leendő hallgató, ha részt vesz a pótfelvételi eljárásban. Igaz ugyan, hogy immár csak egyetlen helyre és kizárólag költségtérítéses képzésre lehet benyújtani a jelentkezést, de a KRF által kínált továbbtanulási konstrukciók előnyt jelentenek a hallgatóknak. Gazdag képzési választék, kedvező fizetési feltételek várják az ide jelentkezőket.

Naprakész, piacképes tudás

Az idén 50 esztendős Károly Róbert Főiskola az alkalmazott kutatások főiskolája. A minősítést az a főiskola kaphatja meg, amely az egyes képzési területen, alkalmazott kutatási területen nemzetközileg elismert tevékenységet folytat; jelentős hazai és nemzetközi kutatási, fejlesztési és innovációs tevékenységet végez, a kutatásban és a képzésben széles körű nemzetközi együttműködést folytat, jelentős vállalati, iparági kapcsolatai vannak. A KRF-en olyan szakembereket képeznek, akik a való életben is megállják a helyüket. Tapasztalataik szerint diplomájuk megszerzését követően naprakész és piacképes tudásuknak köszönhetően a KRF-esek könnyedén el tudnak helyezkedni.

Legeredményesebb hallgatói komoly nemzetközi kutatásokat követhetnek figyelemmel - akár a Sarkkörön vagy a Mexikói-öbölben – így megalapozhatják nemzetközi elismerésüket és karrierjüket. Ezeknek a kutatásoknak az eredményeként a KRF saját területén Európában egyedülálló tudásbázissal rendelkezik.

A főiskolára augusztus 10-éig lehet jelentkezni.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában