Helyi közélet

2012.08.29. 09:10

Péntekig melegszik az idő

Miskolc - Egy anticiklon alakítja időjárásunkat, ezért egyre melegebb, de eleinte még kissé nedves levegő érkezik fölénk.

Miskolc - Egy anticiklon alakítja időjárásunkat, ezért egyre melegebb, de eleinte még kissé nedves levegő érkezik fölénk.

Szerdán közepesen felhős és erősen felhős időszakok váltakoznak, több-kevesebb napsütésre számíthatunk. Főleg a nap első felében fordulhat elő helyenként kisebb eső, zápor. Határozott felhőzetcsökkenésre a délután második felében van kilátás. Általában gyenge lesz a változó irányú szél. A hőmérséklet reggelre a legtöbb helyen 8 és 11 fok közé csökken, de a völgyekben ennél kissé hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 28 fok között alakul.

A következő napok időjárása (csütörtöktől keddig):

Csütörtökön és pénteken tovább emelkedik a hőmérséklet, a legtöbb helyen 30 fok közelében alakul. Csütörtökön még csaknem zavartalan lesz a napsütés, azonban pénteken már többször megnövekszik a felhőzet, de csapadék még nem valószínű. A hétvégén egy hidegfront alakítja időjárásunkat, ezért sok felhő lesz az égen, és több alkalommal ígérkezik eső, zápor. A front környezetében várható csapadék mennyisége még egyelőre bizonytalan, de a jelenlegi számítások alapján nem számíthatunk jelentős mennyiségű csapadékra. A légmozgás megélénkül, helyenként erős lökések kísérhetik az északkeleti szelet. A jövő hét elején már kissé szárazabb levegő érkezhet fölénk, ismét erősödhet a nappali felmelegedés mértéke.

Készítette: Bujdosó Bence

Készült: 2012. augusztus 28.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában