Helyi közélet

2012.08.27. 13:46

Négy irodában húzzák össze magukat

Miskolc - A Teleki kollégiumban eddig 32 sportszövetség kapott helyet, ezután 4 irodájuk lesz.

Miskolc - A Teleki kollégiumban eddig 32 sportszövetség kapott helyet, ezután 4 irodájuk lesz.A földszinti részbe ugyanis a megyei intézményfenntartó központ költözik. A szövetségeknek augusztus 24-ig át kellett adniuk az irodáikat. Most attól tartanak, hogy négy helyiség kevés lesz nekik. Ullik Béla, a megyei sportlövők szövetségének titkára így fogalmazott: „Megértjük hogy nehéz gazdasági helyzetben van a világ, országunk, de nem értjük miért kell megnehezíteni azok munkáját akik ingyen, saját szabadidejüket feláldozva igyekeznek szervezni a jövő nemzedék sportolási lehetőségeit. Mi lesz veled sportolni vágyó megyei ifjúság?...” Mint mondta: több ezer megyei sportolónak intézték ott az ügyeit, szervezték a sportáguk éves versenyrendszerét. Abban reménykedik, hogy születik megfelelő megoldás.

Költözés

„A sportági szövetségeknek az említett épületekből nem kell kiköltözniük, ugyanazon a szinten, bár a korábbi elhelyezésükhöz mérten kisebb alapterületen, de a jövőben is térítésmentesen tudják folytatni a tevékenységüket azzal, hogy az átköltözést megelőzően az irodáikat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Intézményfenntartó Központ felújíttatja” – ezt dr. Koncz István, a megyei intézményfenntartó központ vezető-helyettese mondta. A felújítás és a költözés miatt szükségessé vált az ütemterv kialakítása, mely az épületben elhelyezett egységek és szervezetek részére időlegesen kényelmetlenséget és belső költözést tett szükségessé – fogalmazott.

ÉM-NSZR


Miskolc - A Megyei Intézményfenntartó Központ költözik a Selyemréti utca 1. szám alá, a Teleki Tehetséggondozó Kollégium földszintjére. Oda, ahol eddig 32 megyei sportszövetség, köztük a labdarúgók is helyet kaptak.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában