Helyi közélet

2012.08.23. 11:39

Lebuktak a kukorica-tolvajok Sárospatakon

Sárospatak - Egy nap alatt három kukorica-tolvajt fogtak el és állítottak elő a sárospataki rendőrök. A terület jogos tulajdonosa részére a lefoglalt termést a hatóság visszaszolgáltatta.

Sárospatak - Egy nap alatt három kukorica-tolvajt fogtak el és állítottak elő a sárospataki rendőrök. A terület jogos tulajdonosa részére a lefoglalt termést a hatóság visszaszolgáltatta. A Sárospataki Rendőrkapitányság járőrei a fokozott közlekedési akció keretében a város széli utakon is ellenőrzéseket hajtottak végre. Ennek során azt tapasztalták, hogy néhány lakóház udvarán nagyobb mennyiségű, szemmel láthatóan frissen szedett csöves kukoricát tárolnak.

Az ott lakók meghallgatásuk során elmondták, hogy az utca túloldalán található kukorica táblából szedtek le néhány nap alatt a termésből, melyet saját állataik etetésére szántak. A házkutatások során összesen 70 zsák csöves kukoricát foglaltak le a járőrök.

A kukorica-tolvajokat, két nőt és egy férfit, a rendőrök előállították, velük szemben lopás szabálysértése miatt kezdeményezett a Sárospataki Rendőrkapitányság büntetőeljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában