Helyi közélet

2012.08.08. 08:37

Kulcskérdés a megye gazdaságának fejlesztése

Borsod-Abaúj-Zemplén - A megyében komoly gazdasági lehetőségek vannak, amelyek hozzájárulhatnak a dinamikus fejlődéshez.

Borsod-Abaúj-Zemplén - A megyében komoly gazdasági lehetőségek vannak, amelyek hozzájárulhatnak a dinamikus fejlődéshez.Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter kedden Borsod-Abaúj-Zemplén megyébe látogatott. A tárcavezetővel dr. Mengyi Roland, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke zártkörű megbeszélést folytatott a megye gazdasági élénkítéséről, a fejlesztés lehetséges irányairól.

Németh Lászlóné a megbeszélésen kiemelte: a kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy segítse Borsod-Abaúj-Zemplén megye felzárkóztatását, az emberek életkörülményeinek javítását. Elmondta, hogy ennek elengedhetetlen feltétele a gazdaság fellendítése. A tárcavezető egyetértett abban, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén megyében komoly gazdasági lehetőségek vannak, amelyek hozzájárulhatnak a megye dinamikus fejlődéséhez.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában