Helyi közélet

2012.08.02. 15:59

Ketten pályáznak a Földes-re

Miskolc - Veres Pál, a Földes Ferenc Gimnázium korábbi igazgatója és Dávid Enikő, a Vörösmarty Mihály Katolikus Általános Iskola pedagógusa is beadta pályázatát a Földes Ferenc Gimnázium igazgatói posztjára. Mint ismert: a korábbi pályázaton, az egyetlen pályázót, Veres Pált nem választotta meg a közgyűlés.

Miskolc - Veres Pál, a Földes Ferenc Gimnázium korábbi igazgatója és Dávid Enikő, a Vörösmarty Mihály Katolikus Általános Iskola pedagógusa is beadta pályázatát a Földes Ferenc Gimnázium igazgatói posztjára. Mint ismert: a korábbi pályázaton, az egyetlen pályázót, Veres Pált nem választotta meg a közgyűlés.A két pályázó hírére többen kíváncsiak voltak, ki a korábbi igazgató kihívója.

„Középiskolai tanári végzettségem van, rendelkezem közoktatás vezetői és pedagógiai szakvizsgával, jelenleg pedig az ELTE történelemtudományok doktori iskolájának vagyok végzős hallgatója, illetve a Miskolci Egyetem jogi karának jogász levelezős hallgatója” – sorolta portálunknak Dávid Enikő.

Miért adta be pályázatát? „Úgy gondolom, megfelelő szakmai gyakorlattal rendelkezem, és elhivatottságom is indítékul szolgált arra, hogy megpályázzam a posztot” – válaszolta.

Az új pályázó hétfőre ígérte, hogy ismerteti portálunkkal pályázatát.

ÉM-NSZR

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában