Helyi közélet

2012.08.06. 12:53

Kellemes Nyáresti Törzsi Hastáncos Hafla a városháztéri Laza Kocsmában

Miskolc - A hafla egy újszerű lehetőség arra, hogy az érdeklődők betekintést nyerjenek a hastánc titokzatosnak tűnő világába. A múlt szombat esti program alkalmat adott arra is, hogy az ország különböző részeiről érkező táncos csoportok barátságot kössenek, megismerkedjenek egymással és egymás művészetével.

Miskolc - A hafla egy újszerű lehetőség arra, hogy az érdeklődők betekintést nyerjenek a hastánc titokzatosnak tűnő világába. A múlt szombat esti program alkalmat adott arra is, hogy az ország különböző részeiről érkező táncos csoportok barátságot kössenek, megismerkedjenek egymással és egymás művészetével.Az estet a Holdam Egyesületben működő My Moon Tribe vezetője, Zámborszky Eszter szervezte, aki fontosnak érzi, hogy a női lét szépségét minél többen megtapasztalják, és amelyhez nagyszerű eszköz a táncnak e formája.

A hastáncos esten számos tánccsoport fellépése színesítette a programot. Felléptek a Miskolci Uni Dc csoportja, Szabó Ditta és Szendrei Orsolya Sajószentpéterről, a Nacera Táncegyesület tagjai, Lebenszki Lia, a Miss Hastánc Hungary többszörös dobogósa, Magyar Melinda Odissi indiai táncos.

Az est sztárja Joós Judit, és a Jamina Ghawazee Tribal. Joós Judit a magyarországi törzsi stílus ősanyja, az autentikus ATS (amerikai törzsi stílus) egyetlen hiteles képviselője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában