Helyi közélet

2012.08.19. 13:26

Elhajtott a gázoló Halmajon

Halmaj- Vasárnap hajnalban 02 óra 50 perckor a Fő utcán közlekedési baleset történt. A Rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Halmaj- Vasárnap hajnalban 02 óra 50 perckor a Fő utcán közlekedési baleset történt. A Rendőrség a lakosság segítségét kéri.A baleset során feltehetően egy eddig ismeretlen gépjármű vezetője egy 25 éves helyi fiatalembert elütött. A sofőr ezt követően segítségnyújtás és adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínről. Az elsődleges vizsgálatok szerint a fiatalember súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A mentősök a helyszínen stabilizálták állapotát, majd kórházba szállították. A baleset körülményeit az Encsi Rendőrkapitányság szakértő bevonásával vizsgálja. A Rendőrség a balesettel kapcsolatban a lakosság segítségét kéri. 

Kérjük, jelentkezzen aki a baleset körülményeivel kapcsolatban információval tud szolgálni, illetve tudomása van olyan járműről, melyen korábban nem látott sérülések találhatóak. A Rendőrség várja továbbá egy sötét színű feltehetően Wolksvagen Passat, vagy hasonló személygépkocsi vezetőjének jelentkezését, aki a baleset idején a helyszínen járt. Bejelentésüket megtehetik az Encsi Rendőrkapitányság ügyeletén személyesen, illetve telefonon a 46/587-277-es számon, illetve az ingyenesen hívható 112-es segélyhívón. 

A Rendőrség a bejelentéseket bizalmasan kezeli.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában