Helyi közélet

2012.08.21. 14:49

Átlagos volt a hosszú hétvége

Miskolc - Az ünnepi hétvégén három súlyos közlekedési baleset történt B.-A.-Z. megyében.

Miskolc - Az ünnepi hétvégén három súlyos közlekedési baleset történt B.-A.-Z. megyében.Borsod-Abaúj-Zemplén megye területén összesen 72 bejelentett ünnepi esemény, és pontosan 20 tűzijáték - kérelem - volt - tudtuk meg Egyedné Novodonszki Éva főtanácsostól, a B.-A.-Z. MRFK Kommunikációs Iroda sajtóreferensétől. Mint az kiderült, egyik augusztus 20-ai, vagy ahhoz köthető ünnepi eseményen, tűzijátékon nem volt szükség rendőri intézkedésre.

- A balesetek szempontjából is átlagos napokon vagyunk túl, ugyanis összesen tíz személyi sérüléssel járó közúti baleset történt a megyében péntektől hétfő hajnalig, amiből kettő ráadásul még pénteken - tette hozzá Egyedné Novodonszki Éva.

Befejeződött az akció

A balesetek közül három végződött súlyos-, míg hét könnyű sérülésekkel. Az előbbiekről szólva, a B.-A.-Z. MRFK Kommunikációs Iroda sajtóreferense elmondta: pénteken Szerencsen egy 64 éves férfi egy babakocsit toló nőt gázolt el, vasárnap hajnalban Halmajon egy cserbenhagyásos gázolás történt, míg hétfőn Miskolc Diósgyőr városrészében egy kerékpáros nő hajtott a villamossínekre, majd felborult, aminek következtében kézsérüléseket szenvedett.

- Több garázdaságról is érkezett bejelentés a rendőrségre, azonban ezek nem voltak összefüggésben az ünnepi hétvége programjaival - fogalmazott kérdésünkre Egyedné Novodonszki Éva főtanácsos. - A "hosszú hétvége" kapcsán meghirdetett fokozott rendőri akció kedden hajnalban fejeződött be, ennek összesítése folyamatban van, az eredményekről hamarosan betudunk számolni.

(ÉM-JLI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában