Helyi közélet

2012.08.19. 13:12

Arad Rally: kizárták a győztes Kazár-Ferencz duót

Arad - A célbaérkezés után megváltozott az Arad Rally végeredménye, ugyanis szombaton este a verseny Felügyelő Testülete utólagosan kizárta Kazár Miklóst és Ferencz Ramónt. - számolt be róla a viadal hivatalos oldal, az aradrally.hu.

Arad - A célbaérkezés után megváltozott az Arad Rally végeredménye, ugyanis szombaton este a verseny Felügyelő Testülete utólagosan kizárta Kazár Miklóst és Ferencz Ramónt. - számolt be róla a viadal hivatalos oldal, az aradrally.hu.A hivatalos indoklás szerint az aradrally.hu kettőse akadályozta a verseny lebonyolítását. Fellebbezésnek azonban helye van, így az ügy az MNASZ-ben folytatódik majd. Az Osváth, Farnadi kettőst akadályozták, ezért 20 másodperc jóváírást kaptak, így egy helyet előreléptek az abszolút értékelésben.

A 4. Arad Rally győztese ennek értelmében a Bútor Róbert, Tóth Imre páros lett, megelőzve a Balogh, Holczer és a Matics, Viczena egységet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában