Helyi közélet

2012.07.25. 16:18

Zsiga Marcell: Új füves, műfüves

Miskolc - A Jobbik sajtótájékoztatóján elhangzottakra Zsiga Marcell fideszes miskolci alpolgármester közleményben reagált.

Miskolc - A Jobbik sajtótájékoztatóján elhangzottakra Zsiga Marcell fideszes miskolci alpolgármester közleményben reagált.Ebben kifejtette: a társasági adókedvezmények – TAO – felhasználása eredményeképpen Diósgyőrben egy műfüves pályát felépítettek, egyet felújítottak, és két új füves pályát alakítottak ki. Zsiga Marcell Sebestyén Lászlóval együtt nemrégiben reményét fejezte ki, hogy már a közeljövőben folytatódik Miskolcon a stadionkorszerűsítés, illetve újjáépítés, aminek forrását a TAO jelentheti, tette hozzá.

A szurkolói kártyával kapcsolatban kifejtette: az Európa-szerte a rendet és biztonságot szolgálja, a diósgyőri csapatnak és a vezetőknek nemcsak a pályán, de azon kívül is az európai élvonal a példa. A sporttörvény módosítása jövő július 1-jén lép életbe, ha az ultrák sportszerűen szurkolnak, nincs mitől félniük, a törvényeket azonban mindenkinek be kell tartania.

Miskolc - A szurkolói kártya bevezetése ellen érvelt Jakab Péter, a Jobbik miskolci önkormányzati képviselője szerdán délelőtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában