Helyi közélet

2012.07.23. 15:19

Változások a kerékpáros közlekedésben - közlemény

Miskolc - A kerékpáros közlekedés elősegítése és biztonságosabbá tétele érdekében a Kerékpáros Klubbal történt egyeztetés eredményeként július 25-től a kerékpárosok is használhatják a busz forgalmi sávot a Kazinczy utcában, a Régi Posta utca és Petőfi tér közötti szakaszon.

Miskolc - A kerékpáros közlekedés elősegítése és biztonságosabbá tétele érdekében a Kerékpáros Klubbal történt egyeztetés eredményeként július 25-től a kerékpárosok is használhatják a busz forgalmi sávot a Kazinczy utcában, a Régi Posta utca és Petőfi tér közötti szakaszon.A KRESZ szabályinak módosítása lehetővé tette azt is, hogy a kerékpárosok az egyirányú utcában a forgalommal szemben közlekedhessenek. Az Andor utcán kívül így - ugyancsak július 25-től - a Tokaji Ferenc, Bartók Béla, Huba, Bulcsú és Rákóczi Ferenc utcák egyirányúsított szakaszain forgalommal szemben is közlekedhetnek a kerékpárosok.

A közúti jelzőtáblák kihelyezését a Városgazda Kft. folyamatosan végzi.

Kérjük a járművezetőket és a kerékpárosokat is, hogy fokozott óvatossággal és kellő figyelemmel közlekedjenek!

- Dobos Tímea szóvivő, M.M.J.V. Polgármesteri Hivatal -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában