Helyi közélet

2012.07.16. 13:29

Szurkálás a „Kettes Aknán”

Sajószentpéter - A rendőrség bűnügyi őrizetbe vette a két felfegyverkezve támadót.

Sajószentpéter - A rendőrség bűnügyi őrizetbe vette a két felfegyverkezve támadót.Súlyos szúrt sérüléssel szállították kórházba a mentők azt a férfit, aki két helybeli ismerősével keveredett összetűzésbe vasárnap délután Sajószentpéteren. Felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanújával folytat eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság sajószentpéteri rendőrőrse egy 22 és egy 23 éves sajószentpéteri férfival szemben, akik előzetes szóváltást követően bántalmaztak egy 32 éves helybeli férfit, akit egyikük meg is szúrt, tájékoztatta lapunkat Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőrkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa.

Olvasóink jelezték: vasárnap délután több rendőrautó vágtázott a város határában lévő – a helyiek által csak kettes aknaként ismert – Újbányatelepre, ahová kisvártatva a mentőhelikopter is megérkezett. Kiderült, itt történt a bűncselekmény.

Egyedné Novodonszki Éva elmondása szerint a két férfit a rendőrség őrizetbe vette, és indítványozta előzetes letartóztatásba helyezésük ügyészi kezdeményezését. A nyolc napon túl gyógyuló – súlyos – sérülést szenvedett sértette a mentők kórházba szállították, állapota nem életveszélyes.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában