Helyi közélet

2012.07.17. 17:39

Szakértői telefon: a bőrbetegségekről kérdezhetnek

Miskolc - A nyár a pihenés örömei mellett sajnos a különböző bőrbetegségeknek is szezonja. A meleg, a szárazság, az UV-sugárzás fokozottan igénybe veszi bőrünket. Melyek a legfontosabb megelőzési lehetőségek? Mit kell tenni ha a legkisebbre akarjuk csökkenteni a betegség kockázatát? Az Észak-Magyarország szakértői telefonra invitálta a Misek Kft Bőrgyógyászati osztályának vezetőjét.

Miskolc - A nyár a pihenés örömei mellett sajnos a különböző bőrbetegségeknek is szezonja. A meleg, a szárazság, az UV-sugárzás fokozottan igénybe veszi bőrünket. Melyek a legfontosabb megelőzési lehetőségek? Mit kell tenni ha a legkisebbre akarjuk csökkenteni a betegség kockázatát? Az Észak-Magyarország szakértői telefonra invitálta a Misek Kft Bőrgyógyászati osztályának vezetőjét.Dr. Károlyi Zsuzsanna osztályvezető főorvos július 20-én, e héten pénteken fogadja az olvasók hívásait. A témával kapcsolatos kérdéseiket délután 13 és 14 óra között tehetik fel a 46/501-261-es telefonszámon. Kérdéseiket elküldhetik előzetesen a [email protected] e-mail címre is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában