Helyi közélet

2012.07.23. 15:41

Bejárás a DVTK stadionban: minden rendben

A pénteki évad nyitó előtti utolsó szakhatósági bejárást is megtartották a Diósgyőri stadionban.

A pénteki évad nyitó előtti utolsó szakhatósági bejárást is megtartották a Diósgyőri stadionban.Hétfőn délelőtt megtartották a 2012/13-as évadot megelőző utolsó szakhatósági bejárást a Diósgyőrben.

– Ha nagyon tömören kell összefoglalnom, akkor csak azt mondhatom: mindent rendben találtak a szakemberek – válaszolta érdeklődésünkre Sverla Béla, az ingatlan fenntartójának, a Diósgyőri Sportlétesítményeket Működtető Nonprofit Kft.-nek a munkatársa, aki így folytatta: – Nem ez volt az első bejárás, volt olyan szakhatóság, amelyiknek a képviselője a mostanira már el sem jött, mert ezt megelőzően, korábban mindent rendben talált. Ezúttal a rendőrség, a biztonsági szolgálat, a létesítmény tulajdonosának és a klubnak a képviselőjével, valamint a labdarúgó szövetség biztonságtechnikai szakemberével jártuk a be a terepet.

Mint megtudtuk: szerdán még lesz egy menet, ugyanis a Magyar Labdarúgó Szövetség képviselői ezen a napon érkeznek Diósgyőrbe, hogy a centerpályát és edzőpályákat hitelesítsék a 2012/13-as szezonra.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában