Helyi közélet

2012.06.09. 23:36

Tárlat az elmúlt öt év eseményeiből Ózdon

Ózd - Létrejöttének ötödik évfordulójához érkezett az Ózdi Művelődési Intézmények, vagy ahogyan sokan emlegetik az ÓMI. Az évforduló alkalmából tárlat látható - az "Olvasó" Székházban - fotókból, dokumentumokból az elmúlt öt esztendő jelentősebb eseményeiből.

Ózd - Létrejöttének ötödik évfordulójához érkezett az Ózdi Művelődési Intézmények, vagy ahogyan sokan emlegetik az ÓMI. Az évforduló alkalmából tárlat látható - az "Olvasó" Székházban - fotókból, dokumentumokból az elmúlt öt esztendő jelentősebb eseményeiből.A kiállítást már az elmúlt néhány napban is sokan megtekintették, de még senki sem késett el, mert egész évben az érdeklődők rendelkezésére áll az "Olvasó" Székház folyosóján.

Ózd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2007. juniusában megszüntette a Városi Művelődési Központot, a Városi Könyvtárat, továbbá a Városi Múzeumot, s július elsejével létrehozta új intézményét, Ózdi Művelődési Intézmények (ÓMI) néven.

Mind e mellett fontos tudni, hogy az Ózdi Művelődési Intézmények szervezeti egységei az ÓMI Városi Művelődési Központ, az ÓMI Városi Könyvtár, az ÓMI Városi Múzeum önálló szakmai kompetenciával rendelkeznek.

- Kerékgyártó Mihály -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában