Helyi közélet

2012.06.10. 18:00

Rendőrségi hírek a Szerencsi Rendőrkapitányságról

Az egyik szerencsi áruház biztonsági őre telefonon tett bejelentést a rendőrkapitányságra, miszerint a biztonsági kapu jelzése után egy helyi lakost ruházatának megmutatására szólítottak fel.

Az egyik szerencsi áruház biztonsági őre telefonon tett bejelentést a rendőrkapitányságra, miszerint a biztonsági kapu jelzése után egy helyi lakost ruházatának megmutatására szólítottak fel. A férfinél egy rúd szalámi volt, amelyet fizetés nélkül akart az áruházból kivinni. A tolvajt előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra, majd lopás miatt szabálysértési őrizetbe vételére került sor. Cselekményéért az elkövetőt a Szerencsi Városi Bíróság gyorsított eljárásban elzárásra ítélte.

Egy monoki tanya tulajdonosának képviselője tett feljelentést a Szerencsi Rendőrkapitányságra, mert két *Avaszi* juhot ismeretlen tettesek eltulajdonítottak. Az egyik állatot később a település belterületén elpusztulva megtalálták. A haladéktalanul bevezetett forrónyomos intézkedések során a rendőrök előállítottak két legyesbényei lakost, akik a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatóak. Velük szemben őrizetbe vételük mellett lopás miatt folyik az eljárás.

Csoportos garázdaság bűntette és más bűncselekmény elkövetése miatt a Tokaji Rendőrőrs indított eljárást több helyi lakossal szemben, akik előzetes szóváltást követően összeverekedtek az egyik helyi szórakozó hely előtt. A kiérkező rendőrök az elkövetőket előállították.

A Tállyai Rendőrőrs lopás miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen, aki egy tállyai borospincébe behatolt, ahonnan több mint 700 liter bort tulajdonított el. A Taktaharkányi Rendőrőrs lopás miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen, aki egy helyi teljesen körbekerített udvar családi házának garázsába bement, ahonnan műszaki cikkeket, valamint vezetéket tulajdonított el, továbbá a tyúkólból elvitt 13 baromfit is.

A Szerencsi Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen, - aki egy megyaszói lakóházba behatolt és onnan szerszámgépeket tulajdonított el. - aki egy legyesbényei lakóház udvarán lévő melléképület padlásáról több méter kerítés drótfonatot eltulajdonított. - aki egy a város belterületén leparkolt személygépkocsi ajtaját felfeszítve a gépkocsiból eltulajdonított egy cd-s autó rádiót.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában