Helyi közélet

2012.06.18. 13:30

Rendőrségi felhívás eltűnés ügyében

Szerencs, Tokaj - A Szerencsi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat Keszthelyi Dóra 17 éves tokaji lakos eltűnése ügyében.

Szerencs, Tokaj - A Szerencsi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat Keszthelyi Dóra 17 éves tokaji lakos eltűnése ügyében.Keszthelyi Dóra hozzátartozója tett bejelentést a Szerencsi Rendőrkapitányság Tokaji Rendőrőrsén, miszerint a 17 éves lány 2012. május 29-én ruháit összepakolta, majd elment otthonról, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett intézkedések ezidáig eredményre nem vezettek.

Személyleírása:

 • 162 cm magas, vékony test alkatú, kb. 40 kg súlyú, haja sötét barna, néha festi, feltűzve szokta viselni, szeme színe barna, láb mérete:38-as, szemöldökét és szem környékét festi.
 • Egyedi jellegzetességei: jobb vagy bal kezének középső ujján "Dorka" tetoválás hasán non figuratív tetoválás két sorban, köldökében pircing virág mintával, hasa alján mosolygó smile tetoválás, fülében rózsaszín köves kis karika.
 • Utolsó viselt ruházata: nem ismert, általában nyakában zöld színű virág mintás sálat, valamint barna színű műbőr dzsekit szokott viselni.
 • A Rendőrség kéri, hogy aki Keszthelyi Dóra tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a Szerencsi Rendőrkapitányságot a 06-47/563-340-es, valamint a 107-es vagy a 112-es segélyhívó telefonszámokon keresztül, vagy tegyen bejelentést bármely rendőri szervnél.

  - B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Ezek is érdekelhetik

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Rovatunkból ajánljuk

  További hírek a témában